Eduard peräkärryt

EDUARD peräkärryt valmistetaan korkealuokkaisista komponenteista nykyaikaisilla ja laadukkailla menetelmillä. Kärryjen rungot on valmistettu hitsaamalla ja ilman pulttiliitoksia. Runko, akselisto ja aisa ovat upottamalla kuumasinkityt ja tämä pitää ruosteen tehokkaasti loitolla.

Lavan pohjalevy on yksiosainen 15mm paksu filmivaneri, joka on valmistettu Suomessa. Akselit, aisa ja vetopää ovat saksalaisen KNOTT Gmbh:n valmistamia.

Kaikissa EDUARD peräkärryissä on renkaat lavan alla ja tuotteet on suunniteltu ammattikäyttöön. Alla on esiteltynä lyhyesti eri mallit. Klikkaamalla eri lavakokoja pääset selaamaan tarkempia tietoja.

Eduard on Suomen myydyin lavettiperäkärry luokassa +2000-3500kg.

Eduard kippikärryt

Eduard kippikärryt ovat hydraulisella kippisylinterillä varustettuja peräkärryjä. Mallistosta löytyy taakse kippaavat mallit ja kolmikaatokippikärryt.

Eduard kippikärryyn voit valita käsikäyttöisen kipin, sähköhydraulisen kipin tai näiden yhdistelmän. Lisäksi valittavanasi on suuri määrä lisävarusteita.

Tutustu valmiiksi varusteltuihin kippikärrymalleihin tai suunnitellaan yhdessä Eduard kippikärry, joka vastaa toiveitasi.

Eduard kippikärryt

Atlas peräkärryt

Atlas on monikäyttökärry, jossa vakiovarusteena 250cm ajosillat integroiduilla telineillä, vinssi ja 30cm alumiinilaidat. Atlaksen vahvistettu runko on suunniteltu kestämään mm. konekuljetuksia. 

Runko on kokonaan hitsaamalla koottu ja se on upottamalla kuumasinkitty.

Alumiinilaidat ovat saranoituja edessä, takana ja sivuilla. Laidat sekä nurkkatolpat ovat irroitettavia. Tällöin lava on aivan tasainen ja siihen on helppo lastata esim. trukilla. Lukot ovat helppokäyttöiset myös hanskat kädessä ja ovat erittäin kestävät.

Atlaksessa vakiona 30cm korkeat alumiinilaidat, mutta saatavana myös putkikehikolla. Atlakseen saatavana myös erikokoisia pressukapelleja ja muita lisävarusteita.

Atlas 4-metriset peräkärryt Atlas 4-metriset peräkärryt

Atlas 5-metriset peräkärryt Atlas 5-metriset peräkärryt

Atlas 6-metriset peräkärryt Atlas 6-metriset peräkärryt

Apollo peräkärryt

Vahvatekoinen ja suosittu lavettikärry kappaletavarakuljetuksiin. Vakiovarusteena 30cm korkeat alumiinilaidat ja vahva nokkapyörä. Kaikki laidat ovat saranoituja ja irroitettavissa.

16kpl kiinnityslenkkejä laitojen sisäpuolella 800kg/kpl, V-urassa ja lisää lavan alla.

Lastaaminen käsin tai trukilla kaikista suunnista on helppoa.

Tutustu Apollo-mallistoon klikkaamalla haluttua lavapituutta.

 

Apollo 4-metriset peräkärryt Apollo 4-metriset peräkärryt

Apollo 5-metriset peräkärryt Apollo 5-metriset peräkärryt

Apollo 6-metriset peräkärryt Apollo 6-metriset peräkärryt

Zeus ja Iso Zeus peräkärryt

Vahvatekoinen ja kompaktin kokoinen lavettikärry kappaletavarakuljetuksiin. Vakiovarusteena 30cm korkeat alumiinilaidat ja nokkapyörä.

10 kappaletta kiinnityslenkkejä laitojen sisäpuolella ja lisää lavan alla. Lastaaminen käsin tai trukilla kaikista suunnista on helppoa, koska laidat ovat saranoidut ja myös nurkkatolpat lähtevät kokonaan irti. 

Zeus-malleissa lavakoko 310x160cm tai 330x180cm. Lisävarusteena saatavana pressukapelli. Myös Integroidut ajosillat ja vinssi saatavana lisävarusteeena.

330x180cm lavakokoon saatavana lisävarusteena 100cm korkea Jaxal kuomu.

Zeus ja Iso Zeus peräkärryt Zeus ja Iso Zeus peräkärryt

Toimitettuja Eduard-peräkärryjä

Sulje